Boeken van Ronald van den Broek

Mijn kartonnen broer (2019) is een intrigerend verhaal waarin een jonge vrouw en een bevriende journalist tegenover grootmachten staan die niets en niemand schuwen om hun wereldschokkende missie te volbrengen.

Varkensbloed in chocolade (2014 en in heruitgave 2019) is een eigentijdse, psychologische thriller van thrillerauteur Ronald van den Broek die laat zien hoe eenvoudig het is om op sociale media als Facebook een loopje te nemen met de waarheid, waardoor niets is wat het lijkt.

Beschermduivel (2016) is de tweede thriller van Van den Broek. Als de enige overlevende van een gezinsdrama tot het uiterste gaat om degenen van wie hij houdt te beschermen...

*

Zie voor een uitgebreide beschrijving van deze thrillers, recensies, boektrailer en interviews de homepage van Ronaldvandenbroek.com

*

Alle thrillers van Ronald van den Broek zijn verkrijgbaar in boekhandels in Nederland en België (ook alle online boekhandels).
Beschermduivel is ook verkrijgbaar als E-book. De overige boeken verschijnen in de loop van 2019 als E-book.

*

Alle thrillers van Ronald van den Broek zijn verkrijgbaar in de bibliotheken in Nederland en België (Mijn kartonnen broer kan aangevraagd worden, maar verschijnt in de loop van 2019 in de bibliotheek).

 

Aanvullende gegevens